Manuela Plapcianu - Presedinte Bancpost

Manuela Plapcianu a fost numita in functia de Director General (echivalentul functiei de Presedinte Executiv) al bancii Bancpost. Numirea  la inceputul anului 2007.

Doamna Manuela Plapcianu a fost Vicepresedinte al HVB Tiriac Bank si Director al Directiei Retail din cadrul HVB incepand din anul 2003.
Domnia sa a fost de asemenea numita membru al Consiliului de Administratie al viitoarei Unicredit Tiriac Bank.
Anterior, doamna Manuela Plapcianu a lucrat la Citibank Romania in functia de Director Retea Teritoriala si la ABN AMRO Romania, unde a detinut pozitii manageriale in cadrul Directiilor Vanzari de Grup.
Doamna Manuela Plapcianu este inginera, absolventa a Institutului Politehnic din Bucuresti si a obtinut diploma de Master of Business Administration la Universitatea Seattle.
Doamna Manuela Plapcianu il va inlocui pe actualul Director General al Bancpost, domnul George Michelis care si-a anuntat retragerea, incepand cu data de 1 ianuarie 2007. (BancPost)
Manuela Plăpcianu – peste 15 ani de experiență în funcții de conducere și leadership în instituții financiare internaționale relevante.

Cateva dintre acreditarile postuniversitare importante: Colegiul Bancar ABN AMRO, EMBA Asebuss (Universitatea Washington) și Universitatea Columbia NY, Certificare în Business Excellence și Coaching.

Expert în Piețe Financiare, Merger and Acquisitions, Retail Banking, Corporate Banking, Economics of Competition, Crisis Management, Green Fields, Business Reengenering and Business Models Economics, Coaching and Mentoring etc.

Colecționar de artă din 1985, CEO Artmark din 2009 și acționar al Casei de Licițatii Artmark; Consilier și Coautor al Indexului Pieței Românești de Artă (1995 – 2010) – catalog de randamente anuale ale celor mai tranzacționați artiști români în piața publică de artă din România în ultimii 16 ani, lansat în 2010 și reeditat în aprilie 2011 într-o variantă actualizată și auditată de către PriceWaterHouseCoopers.

Un comentariu:

  1. [...] Vitan 6-6A, Tr. B si C, Parter, Et. 1-7, Sector 3 031296 Bucuresti, România Manuela Plapcianu – Presedinte [...]

    RăspundețiȘtergere