Lucia Morariu - Biografie

lucia morariu

Fost secretar de stat la Turism, in guvernul Tariceanu, Lucia Morariu este unul dintre cei mai proeminenti reprezentanti ai agentiilor de turism din Romania, fiind in prezent presedintele agentiei Eximtur si reprezentantul ANAT - Asociatia Agentiilor de turism din Romania. Agentia pe care o conduce are o cifra de afaceri de zeci de milioane de euro, aproape jumatate din aceasta fiind reprezentata de ticketing. 15% din vanzarile firmei se fac prin internet.
Lucia Nora Morariu
fost secretar de Stat Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale
Director General EXIMTUR
Site web: luciamorariu.ro

In alegerile parlamentare din 2008 a candidat pe listele PNL in colegiul 2 din orasul de resedinta, Cluj-Napoca. A fost invinsa de candidatul PDL Serban Radulescu.

Date biografice:

Lucia Nora Morariu este nascuta in 1964 si are doi copii. A absolvit Facultatea de Comert (sectia Turism) de la ASE in 1987. In 1990 a devenit agent de turism, dupa un stadiu fortat de economist la o cooperativa agricola din Huedin. In 1993 a devenit Presedinte-Director General al companiei Eximtur din Cluj-Napoca, functie pe care o detine si in prezent, dupa o intrerupere de 4 ani, cat a fost membru al guvernului. In perioada cat Lucia Morariu a condus departamentul de turism, acesta era retrogradat din statutul de minister si a functionat in cadrul Ministerului Transporturilor si in cadrul ministerului pentru IMM.

Un comentariu: