Simona Gherghe

simona_gheorghe

Simona Gherghe, noul prezentator al emisiunii Acces Direct, este un jurnalist experimentat care face parte inca de la inceputul deceniului din echipa Antena 1. Din toamna 2010 ea devine gazda emisiunii Acces Direct dupa ce, anterior, in 2006, mai prezentase o emisiune: "Genialii", o productie Lazarov. De asemenea, a prezentat cu ceva timp in urma Observatorul de zi si, intr-o alta perioada, Observatorul de weekend. In aceeasi perioada prezenta in cadrul Observatorului de seara o rubrica numita "Povesti de tabloid".

simona_3Poet in timpul liber, si interpret de muzica populara cu melodii pe trilulilu (Mi-am facut bundita noua), Simona Gherghe s-a specializat in lifestyle si vedete. Pentru Observator Antena 1 a produs o serie de reportaje despre iconuri media ca Pistruiatul, Maria Mirabela, Andrei Duban. Filmuletele postate pe youtube cu aceste editii pot fi gasite pe blogul vedetei, Jurnalul Simonei.

Nascuta in 1977 la Iasi, Simona Gherghe este scorpion. A absolvit facultatea de litere (franceza-engleza) in Iasi si este necesatorita.

Simona Gherghe despre Simona Gherghe:
Preferinte: stiri, schi, muzica, lectura, calatorii

Carti: Cel mai iubit dintre paminteni, Magicianul, Igiena Asasinului(de altfel toate romanele semnate Amelie Nothomb), dar mi-e greu sa aleg carti preferate, pentru ca sunt multe si ar fi nedrept...

Autori: Marin Preda, Amelie Nothomb, Andrei Makine, Simone de Beauvoir, James Joyce....

Filme: Societatea Poetilor Disparuti, Viata e frumoasa

Actori: Adrien Brody, Robin Williams, John Malkovich, Michelle Pfeiffer

Chestii incercate in copilarie: gimnastica sportiva si baletul.

Stiluri muzicale: Rockul vechi

Galerii foto: 1, 2, 3

5 comentarii:

  1. BUNA! AS DORI SA TE CUNOSC PERSONAL INTR-O ZI.LOCUIESC IN OR. BREAZA,JUD PRAHOVA, SUNT PUTIN MAI MARE(CU 9 ANI!)DAR MA TEM CA ESTE IMPOSIBIL.ITI DORESC O VIATA FRUMOASA SI NU LASA SA TE APESE SINGURATATEA SAU MANDRIA(IN SUFLET).SPER POATE CA VOM CORESPONDA UNEORI.SA FI IUBITA SI SA AI PARTE MACAR DE CLIPE DE FERICIRE IN VIATA.MULT NOROC SI TE ROG NU TE MURDARI CU PERSOANE PRECUM SENS(Z)UALA!PA O SEARA BUNA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Prezentatoare Antena1 | tnerap26 octombrie 2011, 12:19

    [...] emisiunea Acces Direct .A prezentat Observatorul inainte.Mai multe informatii biografice aici.Un material video-interviu Felicia cu Simona [...]

    RăspundețiȘtergere