Tinu Sebesanu (om de afaceri)

Tinu SEBEŞANU (CEO Trend Hospitality - Consulting and Management) este licenţiat în Ştiinţe Tehnice, Institutul Politehnic, Bucureşti. Şi-a completat studiile superioare la Universităţile Cornell şi Boston, cu specializări în domeniile de alimentaţie publică şi IT. Aduce cu el o experienţă de peste 20 de ani în industria ospitalităţii şi în management operaţional - predeschidere, deschidere şi operare a numeroase hoteluri şi restaurante.

Grupul hotelier american Wyndham include mărci precum Ramada sau Howard Johnson

Grupul Wyndham include, pe lângă brandurile Howard Johnson, Ramada şi Wyndham, mărci precum Days Inn, Travelodge, Knights Inn, Super 8 Motel şi Wingate Inn.

În România, sub marca Howard Johnson funcţionează un singur hotel în Bucureşti, iar în ceea ce priveşte brandul Ramada, după inaugurarea hotelurilor din Cluj-Napoca şi Oradea, vor exista nouă hoteluri pe piaţa locală (patru în Bucureşti şi cinci în provincie). În prezent, în afară de Bucureşti, marca are unităţi afiliate în Iaşi, Braşov şi Sibiu.

Un comentariu:

 1. Multumesc fostului meu sef Tinu Sebesanu din perioada 1996-1998 (sc Top Impex srl)pentru experienta dobandita in acea perioada profesionala de inceput, experienta care avea sa-si spuna cuvantul peste ani in ceea ce am devenit astazi.
  Puterea exemplului a functionat cum nu se poate mai bine si iata ca dupa 14 ani gasesc oportunitatea de a-i multumi celui care mi-a fost sef si mentor si care mi-a insuflat indirect ceea ce aveam sa fac astazi.
  Oricand cu o mare placere m-as alatura echipei sale de profesionisti.

  Cu respect
  Melania Marian (Jiduc)
  fost assistant manager la TOP IMPEX srl

  RăspundețiȘtergere