Mihai Stanisoara, profil de ministru

In perioada mai - octombrie 2000, detine functia de Secretar General in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Este ales ca deputat de Mehedinti pe perioada 2000-2004 si 2004-2008. A detinut functia de presedinte al delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) intre anii 2001-2004. Din 2004 a detinut functia de presedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala din Camera Deputatilor, fiind de asemenea si vicepresedinte al Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara N.A.T.O. La data de 15 martie 2007 a fost numit in functia de consilier prezidential pe probleme de securitate nationala.

4 comentarii:

 1. [...] Ministrul Apararii Nationale: Mihai Stanisoara 29.12.2008 | Author: admin | Posted in nicuilie.eu In perioada mai - octombrie 2000, detine functia de Secretar General in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Este ales ca deputat de Mehedinti pe perioada 2000-2004 si 2004-2008. A detinut functia de presedinte al delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) intre anii 2001-2004. Din 2004 a detinut […], Ministrul Apararii Nationale: Mihai Stanisoara, http://uninominal.romportal.ro/2008/12/ministrul-apararii-nationale-mihai-stanisoara/ [...]

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule Ministru, rog interveniti pentru revederea OG nr.230/2008.Am servit tara multi ani iar prin aceasta ordonanta ni se ia dreptul la munca la stat.Solutia este una simpla, plafonarea la 2000 lei noi a acestei masuri.Intelegem orice dar vrem sa ne crestem coppiii.

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Ministru.Ca fost cadru activ al armatei timp de 30 de ani va urez mult succes in aceasta functie si vin cu rugamintea de a mai urmarii si unele probleme ale fostelor cadre ale armatei cit si a celor care mai slujesc armata purtind o cinstita uniforma militara.In numele celor mentionati va rog sa amintiti celor care au uitat ca in compunerea armatei au existat si exista cadre ce au purtat si poarta grade de subofiteri, iar in coplectare sunt si au fost acei ce au administrat gestiunea armatei,condus si exploatat tehnica militara,au lucrat pe santierele nationale , in minerit si peste tot unde a fost nevoie si greu .Nu trebuie considerati ca persoane cu pensii si salarii mari .Eu sunt unul dintre accea iar acum sunt condamnat la moarte de o cumplita boala si afirm cu toata raspunderea ca in structurile de conducere a armatei ,ma refer la marii comandanti generali si ofiteri cu grade mari ca au fost adevarati exploatatori si asupritori.Cind au ajuns la galeata cu smintina s-au indopat cu miinile amindoua si a facut comanda de uniforma cu mai multe buzunare, au uitat ca au fost numiti sa rezolve probleme si ale subordonatiilor nu numai sa reprezinte armata in interese priprii.Pensiile si salariile subofiterilor sunt umile in comparatie cu responsabilitatiile dar ,,domnii ofiteri '' au trecut cu vederea peste activitatea acestora , ca si ei au familii,greutati si necazuri .Este o rusine de nedescris ce conducere militara a avut si are armata romana de o perioada de timp.Au aruncat cu noroi in istoria tarii si a armatei nu au mai gindit si nu mai gindesc la nimic decit la interesele proprii.RUSINE SA LE FIE CELOR CE SE GINDESC DOAR LA FERICIREA LOR.

  RăspundețiȘtergere
 4. Domnule Ministru,va rog interveniti ptr. aplicarea Legii 90/2007 ptr.completarea art.9 din Legea 164/2001 privind pensiile militare de stat de a beneficia de spor de vechime in serviciu si cei iesiti la pensie inainte de 2001.
  Am depus actele la CMJ BRAILA in iulie 2007,am numar de inregistrare la Directia pensii militare septembrie 2007 si cu care am vorbit in noiembrie 2008 si m-au asigurat ca in luna decembrie voi primi noua decizie si in ianuarie voi intra in drepturi.SUNTEM IN FEBRUARIE 2009 SI NU AM PRIMIT NIMIC.
  PS-va rog sa nu se invoce motive ptr.braila,unii le-au primit din 2007-a se vedea nr. de inregistare-

  RăspundețiȘtergere